By KlipKlap

Er was eens een Deense moeder die een comfortabelere omgeving wenste voor haar baby tijdens het speenmoment. Ze vond echter dat het bed te zacht was, de vloer te hard, en er was iets niet helemaal goed aan alle oppervlakken die ze probeerde. Geen enkele geschikte onderlaag was aangenaam genoeg om op te liggen, zowel voor haar als voor haar baby. 

Uiteindelijk besloot ze haar eigen speelkleed te ontwerpen en dat loste niet alleen haar probleem op, het bleek ook een geweldig middel om de motorische ontwikkeling van haar zoontje te stimuleren en een manier om hun wederzijdse band te versterken. Het werd zo populair onder haar vrienden en familie, dat ze al snel duplicaten van het ontwerp ging produceren. 

Het duurde niet lang voordat ze zich bewust werd van het potentieel van dit veelzijdige meubelstuk en dat was het begin van de multifunctionele reis van KlipKlap. Vandaag is het oorspronkelijke ontwerp uitgegroeid tot een volledige collectie producten die wereldwijd wordt verkocht aan kinderen en hun bewuste ouders.

pijltje_edited.png

Ontdek hier is onze selectie van byKlipklap!

pijltje.png